Πριμοδότηση στο χόκεϊ επί πάγου από την εταιρεία στοιχημάτων Mybet

Η εταιρεία στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε μία ακόμη νέα προσφορά για τα μέλη της. Σε αντίθεση με τις περισσότερες προσφορές της που αφορούν στο ποδόσφαιρο, όμως, η νέα αυτή προσφορά αφορά στο χόκεϊ επί πάγου.

Αναλυτικότερα, τη νέα προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίζουν στο χόκεϊ επί πάγου και συγκεκριμένα στο γερμανικό πρωτάθλημα DEL. Οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα πριμ, με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της γερμανικής διοργάνωσης.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι στοιχηματίζουν στο χόκεϊ επί πάγου, αρκεί να δηλώσουν πρώτα συμμετοχή. Έπειτα, έχουν διορία έως τις 25 Σεπτεμβρίου, στις 14:14, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 100 ευρώ και να αφορούν αποκλειστικά στους αγώνες χόκεϊ επί πάγου της γερμανικής DEL. Επιπλέον, θα πρέπει να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Εφόσον πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα δικαιούνται την πριμοδότηση, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της Mybet

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα έχει αξία ίση με το 10% του συνολικού ποσού που στοιχημάτισαν στο χόκεϊ επί πάγου και τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο στους παίχτες. Ακόμη κι αν προβλέψουν λάθος, άλλωστε, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους δεν πρόκειται να μειωθεί.

H Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας δεν είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνει προσφορά για το χόκεϊ επί πάγου και το γερμανικό πρώταθλημά του.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία