Μειωμένο ρίσκο στα παρολί υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της προτιμούν να συνδυάζουν τις προβλέψεις τους σε παρολί και να διεκδικούν αυξημένα κέρδη. Οι παίχτες που διεκδικούν κέρδη στο ποδόσφαιρο μέσω παρολί μπορούν σήμερα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού στην περίπτωση που χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, η Goalbet θα αποζημιώσει όσα παρολί τοποθετήσουν οι παίχτες στους αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος και χάσουν εξαιτίας ενός μόνο αγώνα. Τα κατάλληλα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση με τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Τα παρολί που θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το οποίο θα αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις στο pre-game. Κάθε παρολί μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση, αλλά όλα τα σημεία του θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 (με μόνη εξαίρεση τους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα).

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά της Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους. Και το μόνο που θα απομένει να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθεί το παρολί τους.

 

Τα παρολί που θα εξασφαλίσουν αποζημίωση

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση, μόνο στην περίπτωση που χάσουν, εξαιτίας ενός και μόνο αγώνα. Αν ένα από τα σημεία του παρολί τους χάσει, τότε θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση, που θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Το στοίχημα αυτό που προσφέρει η Goalbet μπορούν να το δικεδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία