Ανταμοιβές στο live του Ελλάδα-Αρμενία μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 την Αρμενία, σε έναν αγώνα που έχει μονοπωλήσει το σημερινό πρόγραμμα προσφορών στις εταιρίες στοιχημάτων. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν, άλλωστε, μπορούν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την προσφορά** που θα εκμεταλλευτούν.

Μία από αυτές τις προσφορές**, όμως, αφορά αποκλειστικά στα live στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Novibet. Και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στη διάρκεια του αγώνα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια συμφέρουσα προσφορά**.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται να μοιράσει θα πρέπει να περιμένουν την έναρξη του αγώνα και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα δε θα εξασφαλίσουν μόνο τη συμμετοχή τους στην προσφορά**, αλλά και την ανταμοιβή που υπόσχεται να μοιράσει! Άλλωστε, δεν έχει καμία σημασία το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα. Όσοι τα τοποθετήσουν θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της Novibet θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων εντός 24 ωρών. Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα έχει συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Όσοι το εκμεταλλευτούν και κερδίζουν, μάλιστα, θα εισπράξουν τα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών.

Εκτός από τις ανταμοιβές στον live αγώνα της Ελλάδας με την Αρμενία η Novibet ανακοίνωσε και στοιχήματα που ενισχύουν τις αποδόσεις των μελών της σε όσους στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία