Ενίσχυση του στοιχηματισμού στο γκολφ στο ανταλλακτήριο της Betfair

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Betfair που τοποθετούν και δέχονται στοιχήματα στο ανταλλακτήριό της έχουν και την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στο γκολφ. Στον συγκεκριμένο τομέα στοιχηματισμού, μάλιστα, έχουν πλέον κάποιες νέες δυνατότητες που υπόσχονται να διευκολύνουν τη ζωή τους, αλλά και να τους προσφέρουν ευκαιρίες στοιχηματισμού με μειωμένο ρίσκο.

 

Το πρώτο από τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει στους λάτρεις του γκολφ η Betfair είναι η υπηρεσία “pin selections”, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να “καρφιτσώσουν” τα ονόματα των παιχτών γκολφ που τους ενδιαφέρουν, ώστε να εμφανίζονται στην κορυφή της στοιχηματικής αγοράς κάποιου τουρνουά που τους ενδιαφέρει. Χάρη σε αυτή την υπηρεσία, οι παίχτες δε θα είναι αναγκασμένοι να κάνουν συνεχώς scroll down, έως ότου εντοπίσουν τις επιλογές τους – αντίθετα, αυτές θα βρίσκονται στην κορυφή κάθε στοιχηματικής αγοράς.

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία μπορεί να γλιτώσει τους παίχτες από χρόνο και κόπο, ενώ μπορεί να αντιστραφεί οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη για όσους στοιχηματίζουν όχι μόνον από τον υπολογιστή τους, αλλά και από το κινητό τους.

 

Το δεύτερο χαρακτηριστικό αφορά σε όσους τοποθετούν μακροχρόνια στοιχήματα. Πρόκειται για την εισαγωγή ενός νέου τύπου στοιχήματος: του each way. Τα each way στοιχήματα αποτελούνται ουσιαστικά από δύο επιλογές και επιστρέφουν χρήματα ακόμη κι αν η επιλογή των παιχτών δεν τερματίσει στην πρώτη θέση, αλλά στη δεύτερη. Κατά την τοποθέτηση του στοιχήματος, μάλιστα, οι παίχτες μπορούν να δουν πόσα χρήματα θα κερδίσουν σε κάθε περίπτωση – όπως είναι φυσικό, αν επιλέξουν κάποιον παίχτη του γκολφ και αυτός τερματίσει στη δεύτερη θέση, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι μειωμένα.

 

Χάρη στα δύο αυτά νέα χαρακτηριστικά που εισήγαγε στα στοιχήματα του γκολφ που τοποθετούνται στο ανταλλακτήριό της, η BetFair διευκολύνει ακόμη περισσότερο την τοποθέτηση ενός στοιχήματος σε οποιοδήποτε τουρνουά, ενώ παράλληλα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο.

 

Η Betfair ιδρύθηκε το 1999 και πλέον είναι από τις πιο διάσημες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.