0% γκανιότα* στο Λεγκανιές-Αλαβές διατηρεί η στοιχηματική εταιρία Novibet

Σήμερα ξεκινά ένα νέο τριήμερο, γεμάτο με αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων ποδοσφαίρου, και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορούν να το ξεκινήσουν με το δεξί, επωφελούμενα μια νέα προσφορά** που υπόσχεται να τους μοιράσει περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογούν τα κέρδη τους. Η εταιρία στοιχήματος προσφέρει τον σημερινό αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Λεγκανιές και Αλαβές με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καλύπτοντας τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στο Λεγκανιές-Αλαβές

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Λεγκανιές-Αλαβές. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι τόσο απλή και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα, χάρη στο γεγονός ότι βασίζεται σε μια διαδικασία: η γκανιότα*, η οποία μειώνει κάθε απόδοση, έχει εξαλειφθεί από τις αποδόσεις του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, με αποτέλεσμα αυτές να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, το μόνο που χρειάζονται οι παίχτες είναι το κατάλληλο στοίχημα και μια σωστή πρόβλεψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε σήμερα η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.26 για νίκη της Λεγκανιές, 3.25 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Αλαβές. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά**, και υπόσχονται στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας που θα προβλέψουν σωστά περισσότερα κέρδη από όσα υπόσχονται οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία