Ενισχυμένες αποδόσεις στη Euroleague από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι αγώνες της Euroleague στο μπάσκετ ξεκινούν από σήμερα τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και το σημερινό πρόγραμμα διαθέτει αρκετές συναρπαστικές μάχες και άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Όπως συμβαίνει κάθε ημέρα, πάντως, υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες που είναι πιο… ευκαιρίες από άλλες, καθώς υπόσχονται περισσότερα κέρδη από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις.

Μια τέτοια θα βρουν και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν μία προσφορά** που αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις σε έναν από τους σημερινούς αγώνες. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης.

 

0% γκανιότα* στο Αναντολού Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, όπως θα γινόταν αν η γκανιότα* (επομένως και η προμήθεια της Novibet) παράμενε στα κανονικά επίπεδα.

Χάρη σε αυτή την προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα και προβλέψουν σωστά το νικητή θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή

Η προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά στα σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα της Euroleague. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 3.00 για νίκη της Εφές και 1.50 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά**. Εξάλλου, οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις, εξαιτίας της γκανιότας* που διατηρούν.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ανατανολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή.

Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, όπως συμβαίνει σε χρήματα που προκύπτουν από άλλου είδους προσφορές**.

Η Novibet έχει ανακοινώσει και μία σειρά από ειδικά στοιχήματα για τη Euroleague.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία