Ενισχυμένη αξία στο Γαλλία-Αγγλία από την εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet δεν ανακοινώνει πολύ συχνά νέες προσφορές, αλλά όταν το κάνει αφήνει ικανοποιημένα τα περισσότερα μέλη της. Άλλωστε, στο πλαίσιο του προγράμματος προσφορών της, η ιστοσελίδα επιλέγει τον σημαντικότερο αγώνα της ημέρας και τον προσφέρει με 0% γκανιότα.

Αποτέλεσμα της προσφοράς αυτής είναι να ενισχύεται η αξία των στοιχημάτων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του σημερινού φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Αγγλία, ο οποίος προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα στην Goalbet.

 

Αύξηση των αποδόσεων στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχηματισμού ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Αγγλία. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μη διατηρείται η καθιερωμένη προμήθεια στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν απόψε στο 1Χ2 του Γαλλία-Αγγλία θα ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους, βασιζόμενοι στις αυξημένες αποδόσεις. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.92 για νίκη της Γαλλίας, 3.64 για ισοπαλία και 4.68 για νίκη της Αγγλίας. Πρόκειτα, μάλιστα, για αποδόσεις που κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του μέσου όρου που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αποψινό επιλεγμένο αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Γαλλία-Αγγλία, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:00. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Εφόσον κερδίσουν, μάλιστα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη τους με τη μορφή μετρητών. Αυτή η λεπτομέρεια σημαίνει ότι δε θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να μεταφερθούν και πως οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

Από τις αρχές του μήνα η Goalbet ανακοίνωσε προσφορές και ειδικά στοιχήματα για τους διεθνείς φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία