Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ανάμεσα στους δεκάδες αγώνες ποδοσφαίρου που καλύπτει σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet καταφέρνουν να ξεχωρίσουν δύο, όχι μόνο επειδή συνοδεύονται από έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και επειδή υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με αυξημένα κέρδη, εφόσον εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η προσφορά αυτή ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει στην αγορά του 1Χ2 δύο σημερινών αγώνων ποδοσφαίρου. Ο πρώτος είναι αυτός της Premier League ανάμεσα σε Έβερτον και Γουότφορντ και ο δεύτερος αυτός της Primera Division ανάμεσα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο και Χιρόνα. Και στις δύο περιπτώσεις, η προσφορά έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2.

 

Ποιοι μπορούν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς;

Στη σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Goalbet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις που τη συνοδεύουν. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις που επέλεξαν.

Με τόσο απλό τρόπο, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, στους δύο επιλεγμένους σημερινούς αγώνες.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς στους δύο αγώνες

Μέσω της προσφοράς της, η εταιρία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων: στον αγώνα της Premier League, η νίκη της Έβερτον συνοδεύεται από απόδοση 1.78, η ισοπαλία από 3.90 και η νίκη της Γουότφορντ από 5.40, ενώ στον αγώνα της Primera Division, η νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο συνοδεύεται από απόδοση 2.05, η ισοπαλία από 3.61 και η νίκη της Χιρόνα από 4.21. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

Τον αγώνα Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χιρόνα τον προσφέρει επίσης και η Novibet με 0% γκανιότα. Τέλος η Goalbet αλλά και η Novibet ανήκουν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως οι Έλληνες μπορούν ανεπιφύλαχτα να στοιχηματίζουν μέσω αυτών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία