Σάρλοτ Χόρνετς – Μπόστον Σέλτικς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα μεγάλα ντέρμπι των ημερών στο NBA μονοπωλούν για μια ακόμη ημέρα το ενδιαφέρον των παιχτών που στοιχηματίζουν στο μπάσκετ, με αποτέλεσμα αρκετές εταιρίες στοιχημάτων να δίνουν περισσότερη βάση σε αυτά και να ανακοινώνουν σχετικές προσφορές, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Μια τέτοια προσφορά θα βρουν σήμερα οι παίχτες και στην ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, ο οποίος έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στον αγώνα των Σάρλοτ Χόρνετς με τους Μπόστον Σέλτικς. Ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του αποψινού αγώνα (ο οποίος ξεκινά στις 02:00 τα ξημερώματα) και οι παίχτες που θα τον επιλέξουν έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρούν από κάθε στοίχημα οι υπεύθυνοι, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμείνουν στα αρχικά τους υψηλά επίπεδα και να μη μειωθούν, με σκοπό να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι αποδόσεις να υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Συγκεκριμένα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς του τελικού αποτελέσματος του αποψινού αγώνα NBA: 1.82 για νίκη των Σάρλοτ Χόρνετς και 2.20 για νίκη των Μπόστον Σέλτικς.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν είναι μόνον υψηλότερες από ότι θα έπρεπε να είναι στην ιστοσελίδα του Stoiximan, αλλά και άκρως ανταγωνιστικές, καθώς κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η πλειοψηφία του ανταγωνισμού. Παράλληλα, όπως είναι φυσικό, υπόσχονται και τα υψηλότερα κέρδη.

 

Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα αυτά κέρδη, είναι να τοποθετήσουν το στοίχημά τους στην αγορά του τελικού αποτελέσματος, πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Χόρνετς και Σέλτικς, και να προβλέψουν σωστά. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν μια προσφορά που δε ζητά ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να απελευθερωθούν.

Ο Stoiximan επέλεξε και χτες αγώνα ΝΒΑ και συγκεκριμένα τον αγώνα ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Ντιτρόιτ Πίστονς για να τον ανακοινώσει με μηδενική γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία