Με κορυφαίες αποδόσεις ο αποψινός αγώνας της ΑΕΚ στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας την ΜΟΛ Βίντι, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet μπορούν να τοποθετήσουν ένα πλήθος προβλέψεων και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τις εξελίξεις στην αναμέτρηση. Ειδικά όσοι προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος.

Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Και αυτό οφείλεται στη 0% γκανιότα* που ανακοίνωσε πως διατηρεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, μέσω της καθιερωμένης προμήθειας, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

Οι προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά** της 0% γκανιότας*, μάλιστα, είναι απλές. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε ΜΟΛ Βίντι και ΑΕΚ.

 

Οι κορυφαίες αποδόσεις της Novibet

Εφόσον η καθιερωμένη προμήθεια απουσιάζει από τις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Champions League ανάμεσα σε ΜΟΛ Βίντι και ΑΕΚ, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Με αυτόν τον τρόπο, τα κατάλληλα στοιχήματα θα αποκτήσουν ενισχυμένη αξία, αφού τα πιθανά κέρδη είναι υψηλότερα από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Champions League: 4.15 για νίκη της ΜΟΛ Βίντι, 3.10 για ισοπαλία και 2.28 για νίκη της ΑΕΚ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Για τον αγώνα της ΜΟΛ Βίντι με την  ΑΕΚ για το Champions League η Novibet έχει ανακοινώσει και ένα ειδικό στοίχημα με ενισχυμένες αποδόσεις για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία