Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στα προκριματικά του Champions League

Για μια ακόμη εβδομάδα, η επιστροφή των προκριματικών του Champions League σημαίνει ότι τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet θα έχουν, όχι μόνο νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού σε κορυφαίους αγώνες, αλλά και τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μια σειρά από κορυφαίες αποδόσεις, που μπορούν να τους αποφέρουν αυξημένα κέρδη. Και σήμερα, άλλωστε, η Novibet ανακοίνωσε δύο διαφορετικές προσφορές**, οι οποίες ενισχύουν την αξία των κατάλληλων στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε δύο επιλεγμένους αγώνες.

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές** είναι εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σπαρτάκ Τρνάβα και Λέγκια Βαρσοβίας. Χάρη στην προσφορά** έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και η δεύτερη προσφορά** αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Χαποέλ Μπερ Σεβά και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Εκεί, η Novibet έχει δημιουργήσει ένα συνδυαστικό στοίχημα, το οποίο συνοδεύεται από ενισχυμένη απόδοση.

 

Οι δύο προσφορές** και οι αποδόσεις τους

Αναλυτικότερα, όσοι αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της 0% γκανιότας* θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σπαρτάκ Τρνάβα και Λέγκια Βαρσοβίας. Τις αποδόσεις αυτές θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν εφόσον τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Και, στην περίπτωση που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Οι αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα έχουν, άλλωστε, διαμορφωθεί ως εξής: 3.70 για νίκη της Σπαρτάκ Τρνάβα, 3.47 για ισοπαλία και 2.25 για νίκη της Λέγκια Βαρσοβίας.

Αντίστοιχα, όσοι εκμεταλλευτούν τη δεύτερη προσφορά** θα δουν μία ενισχυμένη απόδοση στο ειδικό στοίχημα του αγώνα ανάμεσα σε Χαποέλ Μπερ Σεβά και Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το ειδικό στοίχημα συνδυάζει τρεις προβλέψεις: ότι θα σημειωθεί over 2,5 γκολ, G/G και ότι θα σκοράρει ο Μάριο Μπουντιμίρ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση, αν κάποιος τοποθετήσει το στοίχημα και επαληθευθούν και οι τρεις προβλέψεις, θα εξασφαλίσει κέρδη με τη μορφή μετρητών.

H Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές** της και χτες ανακοίνωσε αυξημένα κέρδη στο ποδόσφαιρο σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν στα ματς Μπρεστ-Μετς και Παρί Σεν Ζερμέν-Ατλέτικο Μαδρίτης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία