Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Novibet φροντίζει να συμπεριλάβει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιρικό αγώνα στο πρόγραμμα των προσφορών** της, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, σήμερα την τιμητική του έχει ένα αγώνας του Champions League – αυτός ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος καταφέρνει να ξεχωρίσει στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που υπόσχεται αμφίρροπο αποτέλεσμα, ανατροπές και συγκινήσεις, καθώς και – χάρη στην προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet – αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet επέλεξε τον συγκεκριμένο αγώνα, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη σημερινή της προσφορά** της 0% γκανιότας*. Αυτό σημαίνει ότι ο bookmaker δε διατηρεί την προμήθειά του στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Ντόρτμουντ-Ρεάλ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League: 2.35 για νίκη της Ντόρτμουντ, 3.89 για ισοπαλία και 3.07 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκρίνοντας τις αποδόσεις με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και ότι υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες.

 

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς**, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν τις 21:45, ώρα έναρξης του αγώνα. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν το παραμικρό κέρδος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία