Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι ισπανικές ομάδες επιστρέφουν στις εθνικές υποχρεώσεις τους, στο πλαίσιο της Primera Division και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ που ξεκινά στις 21:15. Ο αγώνας δεν απουσιάζει ούτε από το πρόγραμμα προσφορών** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, η οποία ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αποψινή αναμέτρηση.

Η προσφορά** αφορά σε όσους τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι οι αποδόσεις στα σημεία της συγκεκριμένης αγοράς δεν έχουν μειωθεί.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Αναλυτικότερα, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 2.16 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.45 για ισοπαλία και 4.00 για νίκη της Βιγιαρεάλ. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, καθώς δεν έχουν μειωθεί, σε αντίθεση με εκείνες της συντριπτικής πλειοψηφίας που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της 0% γκανιότας*;

Η συγκεκριμένη προσφορά** ουσιαστικά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η Novibet από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Υπό κανονικές συνθήκες, η γκανιότα* μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, όμως, οι αποδόσεις αυξάνονται και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις σημερινές αυξημένες αποδόσεις της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet θα πρέπει να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ και ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Παράλληλα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η προσφορά** δε συνεχίζεται στο live στοίχημα. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία