Κορυφαίες αποδόσεις και σημερα στο ποδόσφαιρο από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Οι προσφορές** για το Μουντιάλ και τον μεγάλο τελικό θα επανέλθουν στο πρόγραμμα της εταιρίας στοιχήματος Novibet μέσα στο Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ιστοσελίδα στερεί από τα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και σήμερα κάποιες προσφορές**. Σήμερα, άλλωστε, διεξάγεται μια σειρά από προκριματικούς αγώνες ανά την Ευρώπη, στο πλαίσιο του Europa League, και οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν από αυτούς με κορυφαίες αποδόσεις.

Η Novibet, άλλωστε, προσφέρει έναν από τους σημερινούς προκριματικούς του Europa League με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Φερεντσβάρος με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οποία έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Φερεντσβάρος – Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Μέσω της προσφοράς** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα. Ουσιαστικά, η απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που κανονικά μειώνει κάθε απόδοση, οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Δίνεται έτσι η ευκαιρία στους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχει ήδη ενεργοποιηθεί και έχει διαμορφώσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Europa League ως εξής: 2.93 για νίκη της Φερεντσβάρος, 3.69 για ισοπαλία και 2.55 για νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις περισσότερες από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία