0% γκανιότα στο ισπανικό Copa del Rey από τον Stoiximan

Αν και η σημερινή ημέρα δεν εντυπωσιάζει με τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που προσφέρει στο αγωνιστικό της πρόγραμμα, οι παίχτες θα βρουν κάποιους αγώνες που θα τους επιτρέψουν να τοποθετήσουν προβλέψεις με αυξημένη αξία. Ένας τέτοιος αγώνας εντοπίζεται στο μπάσκετ και στο ισπανικό Copa del Rey, στο πλαίσιο του οποίου Μπαρτσελόνα και Ουνικάχα έρχονται αντιμέτωπες, σε έναν προημιτελικό που έχει αποκτήσει αξία για διάφορους λόγους.

 

Ένας τέτοιος λόγος είναι και η προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Stoiximan. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως διατηρούν 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν αυξηθεί.

 

Η αύξηση οφείλεται στην απουσία της γκανιότας. Πρόκειται για την προμήθεια εκείνη που αναγκάζει σε μικρή μείωση τις αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο bookmaker. Χωρίς αυτή, όμως, δεν υπάρχει λόγος μείωσης των αποδόσεων, οι οποίες παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Η προσφορά του Stoiximan ισχύει μόνο στην αγορά του νικητή του αγώνα του Copa del Rey και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτή θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.73 για νίκη της Μπαρτσελόνα και 2.35 για νίκη της Ουνικάχα. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, αυτές του Stoiximan είναι υψηλότερες και μπορούν να αποφέρουν μεγαλύτερα ποσά στους νικητές.

 

Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματα τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του νικητή. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία