Μάιντζ-Κολωνία με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η 9η αγωνιστική της γερμανικής Bundesliga ξεκινά σήμερα και οι παίχτες του στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στον αγώνα ανάμεσα σε Μάιντζ και Κολωνία και να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά**, που μπορεί να τους αποφέρει αυξημένα κέρδη.

Η νέα προσφορά** υπόσχεται περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του Μάιντζ-Κολωνία. Χάρη σε αυτή την προσφορά**, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, που ισχύει σήμερα στη Novibet για τον αγώνα ανάμεσα σε Μάιντζ και Κολωνία, είναι ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα κατάλληλα σημεία και να προβλέψουν σωστά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 και τα στοιχήματά τους θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν θα έχουν καλύψει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* στη Novibet είναι τρεις και βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα της Bundesliga. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 2.60 για νίκη της Μάιντζ, 3.75 για ισοπαλία και 2.85 για νίκη της Κολωνίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και που δίνουν την ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στα μέλη της Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία