0% γκανιότα στο Πόντε Πρέτα – Γκρέμιο από την στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Μία από τις δημοφιλέστερες προσφορές της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet, αυτή της 0% γκανιότας, επιστρέφει σήμερα και τίθεται σε ισχύ σε έναν από τους αποψινούς αγώνες του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την αναμέτρηση των Πόντε Πρέτα και Γκρέμιο, η οποία διατίθεται με 0% γκανιότα, και επομένως με αυξημένες αποδόσεις, στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αποψινό αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν και αυξημένα κέρδη. Η απουσία της γκανιότας φέρνει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και οι παίχτες είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να διατηρήσουν μηδενική γκανιότα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Πόντε Πρέτα και Γκρέμιο, οι σχετικές αποδόσεις δε μειώθηκαν και παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του αγώνα: 2.37 για νίκη της Πόντε Πρέτα, 3.26 για ισοπαλία και 3.57 για νίκη της Γκρέμιο.

Συγκρίνοντας τις αποδόσεις της Goalbet με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, βλέπουμε ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Εκεί που η Goalbet διατηρεί μηδενική γκανιότα, άλλωστε, οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες τη διατηρούν κανονικά και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Όροι συμμετοχής

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Πόντε Πρέτα και Γκρέμιο, πριν την ώρα έναρξης, στις 23:30. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν και τα ανάλογα αυξημένα κέρδη.

Τα χρήματα που θα εισπράξουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία