0% γκανιότα* στον μικρό τελικό της Basket League από τη Novibet

Αν και τα περισσότερα βλέμματα είναι στραμμένα στη σειρά των τελικών της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, Άρης και ΑΕΚ αγωνίζονται παράλληλα στη σειρά των μικρών τελικών, με σκοπό να κατακτήσουν την τρίτη θέση και να προσφέρουν θέαμα. Η σειρά των αγώνων παρουσιάζει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες και πολλοί παίχτες φροντίζουν να τις εκμεταλλευτούν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

Παράλληλα, εμφανίζονται και κάποιες ευκαιρίες που οφείλονται στις προσφορές** που ανακονώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων, όπως η σημερινή της Novibet, η οποία προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε πρωί-πρωί την προσφορά** της και αύξησε τις αποδόσεις του σημερινού αγώνα. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που κανονικά ευθύνεται για τη μείωση των τιμών.

Η προσφορά** της ιστοσελίδας Novibet ισχύει αποκλειστικά στις αποδόσεις των σημείων της αγοράς του νικητή του αγώνα και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εξής αποδόσεις: 2.00 για νίκη του Άρη και 1.97 για νίκη της ΑΕΚ. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις σημερινές αυξημένες αποδόσεις της Novibet, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ και να επιλέξουν ένα από τα δύο σημεία της αγοράς του νικητή. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 17:30.

Όσοι προβλέψουν σωστά το νικητή, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα κέρδη τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Η Novibet πάντα ανακοινώνει προσφορές** για το ελληνικό μπάσκετ, 0% γκανιότα* είχε προσφέρει και στον αγώνα ΠΑΟ-ΑΕΚ στα πλέι-οφ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία