Αυξάνει τις αποδόσεις στο Αταλάντα-Ντόρτμουντ η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet εκμεταλλεύεται την επιστροφή των αγώνων του Europa League, προκειμένου να ανακοινώσει μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίσουν σήμερα. Η προσφορά είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία ενός σημερινού αγώνα του Europa League και βοηθά τους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα της διοργάνωσης ανάμεσα σε Αταλάντα και Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς δεν έχουν μειωθεί (όπως γίνεται συνήθως, λόγω της καθιερωμένης προμήθειας που αντιπροσωπεύει η γκανιότα) και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, όχι λόγω αύξησης του ρίσκου, αλλά λόγω της απουσίας της γκανιότας, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στα σημεία του 1Χ2 του Αταλάντα-Ντόρτμουντ, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά: 2.62 για νίκη της Αταλάντα, 3.67 για ισοπαλία και 2.88 για νίκη της Ντόρτμουντ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην αύξηση που πραγματοποιήθηκε μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει σήμερα η Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Αταλάντα-Ντόρτμουντ και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:05, αφού η προσφορά (και οι αυξημένες αποδόσεις) δεν πρόκειται να μεταφερθεί στο live στοίχημα. Δικαίωμα συμμετοχής να σας θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως έχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία