Σολτ Λέικ – Σαν Χοσέ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan επέλεξε σήμερα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, προκειμένου να ενεργοποιήσει την προσφορά της 0% γκανιότας και να επιτρέψει στα μέλη του να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Πρόκειται για τον αγώνα του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου MLS ανάμεσα σε Σολτ Λέικ και Σαν Χοσέ, ο οποίος διεξάγεται στις 06:00 τα ξημερώματα.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, ο αγώνας αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τα στοιχήματα μεγαλύτερη αξία. Η 0% γκανιότα, άλλωστε, σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η προμήθεια του Stoiximan (γνωστή ως γκανιότα), οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ως συνήθως.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα έχουν ως εξής: 2.08 για νίκη του Σολτ Λέικ, 3.55 για ισοπαλία και 4.15 για νίκη του Σαν Χοσέ. Οι αποδόσεις αυτές δεν έχουν μειωθεί, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και κρίνονται άκρως ανταγωνιστικές, ιδιαίτερα σε σχέση με τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει όσες εταιρίεςστοιχημάτων διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα. Έτσι, τα μέλη του Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά του Stoiximan, βέβαια, θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα του Σολτ Λέικ με το Σαν Χοσέ. Θα πρέπει, μάλιστα, να τοποθετήσουν το στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα κερδίσουν τα αντίστοιχα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία