Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι πλούσιο και η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet αποφάσισε, αντί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο κορυφαίους αγώνες και να προσφέρει τον έναν με 0% γκανιότα, να ενεργοποιήσει την προσφορά της και για τους δύο! Πρόκειται για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας ανάμεσα σε Ακισάρ και Φεέρμπαχτσε και για τον αγώνα της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ουσιαστικά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί στους δύο αγώνες (συγκεκριμένα στις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2) και υπόσχεται να μοιράσει περισσότερα κέρδη στους νικητές από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Και στις δύο περιπτώσεις, η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι επιλεγμένες αποδόσεις – αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Με αυτόν τον τρόπο, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς) θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα, στον πρώτο αγώνα, στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 6.89 για νίκη της Ακισάρ, 4.15 για ισοπαλία και 1.65 για νίκη της Φενέρμπαχτσε. Αντίστοιχα, στα ίδια σημεία του δεύτερου αγώνα, αυτού της Premier League, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.80 για νίκη της Γουέστ Χαμ, 4.00 για ισοπαλία και 1.84 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Και στους δύο αγώνες οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 Και χτες η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας επέλεξε αγώνα Κυπέλλου για να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Γιουβέντους και Μίλαν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία