Φιορεντίνα-Γκλάντμπαχ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet φροντίζει κάθε ημέρα να ξεχωρίσει έναν αγώνα από τους υπόλοιπους, δίνοντας στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η ευκαιρία αυτή δίνεται μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η οποία ευθύνεται για αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων και, φυσικά, την υπόσχεση περισσότερων κερδών.

 

Ο αγώνας που ξεχωρίζει σήμερα στο πρόγραμμα της Novibet, λοιπόν, είναι αυτός ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γκλάντμπαχ. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται απόψε στις 22:05, στο πλαίσιο του Europa League, και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η γκανιότα* βρίσκεται στο 0% αποκλειστικά στις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 του Φιορεντίνα-Γκλάντμπαχ. Αυτό σημαίνει πως οι συγκεκριμένες αποδόσεις δε μειώθηκαν, εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας που διατηρεί ο bookmaker, και πως παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League: 2.50 για νίκη της Φιορεντίνα, 3.45 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Γκλάντμπαχ. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεχωρίζουν ανάμεσα στις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς δεν έχουν μειωθεί, σε αντίθεση με τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Φιορεντίνα-Γκλάντμπαχ πριν την έναρξη του αγώνα. Και, φυσικά, οι προβλέψεις τους θα πρέπει να είναι σωστές, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος, πόσο μάλλον τα αυξημένα που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet. Τα εν λόγω κέρδη, τέλος, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία