Ιντερνασιονάλ – Ατλέτικο Μινέιρο με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Mε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο να κάνει διάλειμμα από όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, τα βλέμματα των φιλάθλων και των παιχτών του στοιχήματος θα στραφούν αναπόφευκτα στη Νότια Αμερική και στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, το οποίο σήμερα φέρνει αντιμέτωπες την Ιντερνασιονάλ με την Ατλέτικο Μινέιρο, σε έναν αγώνα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, χάρη και στην προσφορά που τον συνοδεύει.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα καταφέρουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

0% γκανιότα και αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα κατάλληλα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Ιντερνασιονάλ και Ατλέτικο Μινέιρο. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τα καταφέρουν, θα έχουν εκμεταλλευτεί τις αυξημένες αποδόσεις και θα εξασφαλίσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

Όλα, βέβαια, οφείλονται στις αυξημένες αποδόσεις που φέρνει η προσφορά της 0% γκανιότας. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα: 1.89 για νίκη της Ιντερνασιονάλ, 3.61 για ισοπαλία και 5.11 για νίκη της Ατλέτικο Μινέιρο. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και που μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη των νικητών σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Τα κέρδη των νικητών, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και δε θα υπόκεινται σε απαιτήσεις τζιραρίσματος, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές. Με άλλα λόγια, θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη από τον λογαριασμό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία