0% γκανιότα* στο Champions League από τη Novibet για σήμερα Τρίτη

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet ανακοινώνει σε καθημερινή βάση μια προσφορά** που αφορά συνήθως τους παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη, διατηρώντας επιλεγμένες αποδόσεις σε υψηλότερα επίπεδα. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η συγκεκριμένη προσφορά** δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το σημερινό πρόγραμμα της Novibet, δεδομένου ότι διεξάγονται απόψε αρκετοί αγώνες του Champions League!

 

Έτσι, τα μέλη της Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Και ο αγώνας αυτός είναι η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπενφίκα και Νάπολι, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21:45. Όσοι παίχτες επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και την αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία, αυξημένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Champions League: 2.62 για νίκη της Μπενφίκα, 3.50 για ισοπαλία και 2.95 για νίκη της Νάπολι. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο η Novibet. Χωρίς αυτή, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις, οπότε παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Χάρη στην προσφορά**, μάλιστα, οι αποδόσεις της Novibet κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο Μπενφίκα-Νάπολι μέσω της Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά**, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

Και οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα Μπενφίκα-Νάπολι μέσω της Novibet μιας και η εταιρία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία