Αυξημένα κέρδη στην Segunda Division υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet προσφέρει και σήμερα έναν επιλεγμένο αγώνα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει στα σχετικά σημεία να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη. Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει για τον αγώνα της ισπανικής Segunda Division ανάμεσα σε Μαγιόρκα και Αλμπαθέτε και υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Goalbet στο Μαγιόρκα-Αλμπαθέτε και θα ανταμείψει τους νικητές με μετρητά, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Μαγιόρκα-Αλμπαθέτε με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του Μαγιόρκα-Αλμπαθέτε, πριν την έναρξη του αγώνα. Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν τη σέντρα του αγώνα και θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί είναι εκείνες στο 1Χ2 του αγώνα.

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 προσφέρονται χωρίς την καθιερωμένη προμήθεια της γκανιότας, επομένως δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι παίχτες που θα επισκεφτούν την σελίδα του αγώνα να δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 1.99 για νίκη της Μαγιόρκα, 3.47 για ισοπαλία και 4.72 για νίκη της Αλμπαθέτε. Οι αποδόσεις αυτές είναι που υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με αυξημένα κέρδη.

Επιπλέον, οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά της Goalbet ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία