Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης στον Stoiximan με 0% γκανιότα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα έχει κάποιες ενδιαφέρουσες επιλογές, ειδικά στο ποδόσφαιρο, αλλά όσο κι αν προσπαθήσουν οι υπόλοιποι αγώνες δε θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον που προορίζεται για το μεγάλο σημερινό ισπανικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες θα λύσουν απόψε στις 22:00 τις διαφορές τους από τον πρώτο αγώνα που έδωσαν για το Copa del Rey και οι παίχτες του στοιχήματος θα αναζητήσουν κάθε ευκαιρία που μπορεί να τους αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Το ενδιαφέρον του αγώνα, μάλιστα, ανεβαίνει κατακόρυφα στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Stoiximan, ο οποίος τον προσφέρει επιπλέον με 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει πως όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτόν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε κάποιες αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις που επηρεάζονται από την προσφορά είναι αυτές στην αγορά του 1Χ2. Εκεί, η γκανιότα εξαλείφεται, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μείωση των τιμών. Με αυτόν τον τρόπο, τα κέρδη που υπόσχεται ο Stoiximan είναι περισσότερα.

 

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2. Όσοι επιλέξουν τη συγκεκριμένη αγορά στον αποψινό αγώνα του Copa del Rey θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.65 για νίκη της Μπαρτσελόνα, 4.30 για ισοπαλία και 6.10 για νίκη της Ατλέτικο. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις, καθώς διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Η προσφορά, τέλος, ισχύει έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό σημαίνει ότι όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην αγορά του 1Χ2.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία