Ντόρτμουντ-Τότεναμ με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η σημερινή ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet βρίσκεται σε έναν από τους κορυφαίους αγώνες του Champions League. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας επανέφεραν σήμερα την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Τότεναμ και υπόσχεται στους παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και θα καλύψουν στο έπακρο τις απλές προϋποθέσεις της να τους ανταμείψει με αυξημένα κέρδη, χωρίς να ζητά αυξημένο ρίσκο.

Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά της 0% γκανιότας στην εταιρία στοιχήματος Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ντόρτμουντ-Τότεναμ (εκεί που βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις), πριν την έναρξή του, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εκείνοι οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία δε θα συνοδεύονται από καμία άλλη προϋπόθεση. Με άλλα λόγια, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Ντόρτμουντ-Τότεναμ

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν μέσω της προσφοράς της Goalbet είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League. Οι αποδόσεις αυτές έχουν πλέον ως εξής: 2.02 για νίκη της Ντόρτμουντ, 4.01 για ισοπαλία και 3.86 για νίκη της Τότεναμ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

H Goalbet να θυμίσουμε πως πρόφερε στα μέλη της και τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία