0% γκανιότα στο Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης από την Championsbet

H στοιχηματική εταιρία Championsbet ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν απόψε στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Σάλκε και Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για μια προσφορά που αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτή και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, για τον αποψινό αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 7.37 για νίκη της Σάλκε, 4.88 για ισοπαλία και 1.50 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία