0% γκανιότα* καθημερινά στη Novibet

Η στοιχηματική εταιρία Novibet λάνσαρε μια νέα προσφορά**, η οποία μάλιστα ισχύει σε καθημερινή βάση, στην ιστοσελίδα της, ειδικά για όσους στοιχηματίζουν σε αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες στον τομέα του online στοιχήματος.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** επιτρέπει στους παίχτες του στοιχήματος που στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες καθημερινά να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας “απαρνούνται” τα δικά τους κέρδη, προκειμένου να προσφέρουν περισσότερα στους παίχτες.

 

Αναλυτικότερα, οι υπεύθυνοι μηδενίζουν το ποσοστό της γκανιότας*. Πρόκειται για την προμήθεια που διατηρούν από κάθε στοίχημα, με τον εξής τρόπο: όταν ανακοινώνουν τις αποδόσεις, αφού λάβουν υπόψη τους όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το ύψος τους, φροντίζουν να τις μειώσουν λίγο ακόμη, διατηρώντας ένα ποσοστό ως προμήθεια. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουν κέρδος, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν όλοι όσοι στοιχηματίσουν στο εν λόγω σημείο.

 

Χάρη στη νέα αυτή προσφορά**, όμως, η γκανιότα* βρίσκεται στο 0% και οι αποδόσεις δε μειώνονται ποτέ. Παραμένουν έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα επιλεγμένα σημεία. Τα σημεία αυτά είναι τα τρία της αγοράς του 1Χ2. Και κάθε παίχτης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Στη Novibet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, επιλέγουν καθημερινά έναν αγώνα ποδοσφαίρου (συνήθως έναν από τους σημαντικότερους του αγωνιστικού προγράμματος της ημέρας) και τον προσφέρουν με 0% γκανιότα*, δίνοντας στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους. Όπως είναι φυσικό, η σωστή πρόβλεψη αποτελεί βασική προϋπόθεση, προκειμένου να εξασφαλίσει κανείς τα αυξημένα κέρδη – όπως και η επιλογή της αγοράς του 1Χ2 και η τοποθέτηση του στοιχήματος πριν την έναρξη του επιλεγμένου αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία