Μπάγερν-Ολυμπιακός με αυξημένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Μόναχο, προκειμένου να αγωνιστεί και σήμερα για το Champions League, ενάντια στη Μπάγερν, και ο σημερινός του αγώνας κρύβει πολλά περισσότερα από απλό αγωνιστικό ενδιαφέρον. Άλλωστε, παρουσιάζει και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον στις στοιχηματικές εταιρίες, το οποίο ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet. Η εν λόγω προσφορά** έχει αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Ολυμπιακό με 0% γκανιότα* και έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, υποσχόμενη εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν μια σειρά από απλές προϋποθέσεις.

 

Μπάγερν-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν με απλό τρόπο τρεις αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Όσοι τα καταφέρουν, μάλιστα, θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά**

Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.18 για νίκη της Μπάγερν, 9.65 για ισοπαλία και 18.90 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και μπορούν να μοιράσουν περισσότερα κέρδη στους νικητές, αρκεί να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

Τέλος μη ξεχνάτε πως η Novibet πρόσφερε και τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάγερν με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία