Ολλανδία-Βέλγιο με 0% γκανιότα στην Championsbet

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσιάζουν σημαντικοί επίσημοι αγώνες ποδοσφαίρου, αλλά το κενό μπορεί να καλυφθεί εύκολα, χάρη σε κάποιες φιλικές αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων της Ευρώπης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Ανάμεσα στους σημερινούς αγώνες, μάλιστα, ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολλανδία και Βέλγιο, το οποίο κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Αν, μάλιστα, προσθέσουμε σε αυτές τις ευκαιρίες και την προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Championsbet, ο αγώνας μοιάζει ιδανικός για στοιχηματισμό.

 

Η σημερινή προσφορά της Championsbet, λοιπόν, ισχύει στον αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Βέλγιο και ευθύνεται για τις αυξημένες αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές ουσιαστικά επέστρεψαν σε υψηλότερα επίπεδα, αφού απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker και ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Έτσι, όσοι παίχτες τις εκμεταλλευτούν θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον σημερινό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου: 2.95 για νίκη της Ολλανδίας, 3.57 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη του Βελγίου. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και καταφέρνουν να κινηθούν πάνω από το μέσο όρο των αντίστοιχων που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της Novibet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 (εκεί που βρίσκονται οι αυξημένες αποδόσεις), πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:45). Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, για να εξασφαλίσουν οποιαδήποτε κέρδη, πόσο μάλλον τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία