Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Ενισχυμένα κέρδη στη Euroleague

Με μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος του φίλαθλου κοινού να κατευθύνεται σήμερα στους αγώνες μπάσκετ της Euroleague, η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet αποφάσισε να στρέψει το βλέμμα της στα παρκέ της Ευρώπης και να αφιερώσει τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* σε έναν από τους αγώνες της διοργάνωσης. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ολυμπιακό, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή και μπορεί να αποφέρει ενισχυμένα κέρδη στους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του νικητή. Όσοι εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει αυξημένο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις για το νικητή του Βαλένθια-Ολυμπιακός

Η συγκεκριμένη προσφορά** έχει αυξήσει τις δύο αποδόσεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του νικητή του επιλεγμένου αγώνα, καθώς εξαλείφει την γκανιότα*, την προμήθεια που διατηρεί η στοιχηματική εταιρεία σε κάθε σημείο. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι παίχτες θα δουν τις εξής δύο αποδόσεις στην αγορά του νικητή: 1.95 για νίκη της Βαλένθια και 2.05 για νίκη του Ολυμπιακού.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι οι αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες ανταγωνισμού έχουν μειωθεί ελαφρώς, εξαιτίας της γκανιότας*.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί οποιασδήποτε αξίας, αρκεί να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:30. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα δύο σημεία της αγοράς του νικητή, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την αντίστοιχη αυξημένη απόδοση. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά, ώστε να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό τους, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία