Ανταμοιβές στον δεύτερο ημιτελικό του Copa America από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Απόψε τα ξημερώματα, θα μάθουμε και τη δεύτερη ομάδα του μεγάλου τελικού του Copa America, την ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία για το τρόπαιο της διοργάνωσης. Χιλή και Περού θα αγωνιστούν για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού και υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα, ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά και ανταμοιβές σε όσους εκμεταλλευτούν τις σχετικές προσφορές** που θα ανακοινώσουν οι εταιρίες στοιχημάτων.

Μια τέτοια προσφορά** θα μπορέσουν σήμερα να εκμεταλλευτούν τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet. Η Novibet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά**, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του Χιλή-Περού.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν την ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Τα στοιχήματα που πρέπει να τοποθετήσουν οι παίχτες μπορούν να αφορούν στο pre-game ή στο live στοίχημα και δεν έχει σημασία το ποια αγορά θα αφορούν. Ωστόσο, τα στοιχήματα θα πρέπει να έχουν αξία 10 ευρώ και άνω και να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, στην προσφορά** δε συμμετέχουν τα παρολί, αλλά αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους δεν έχει καμία απολύτως σημασία για την προσφορά**.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα στοιχήματα

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα δικαιούνται μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσει κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το εν λόγω στοίχημα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να σημειωθεί πως ο αγώνας Χιλή-Περού ανακοινώθηκε και με 0% γκανιότα* από την Novibet για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία