Προσφορά** στο live του Κολομβία-Αγγλία από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet προετοιμάζεται ήδη για έναν από τους κορυφαίους αγώνες του Μουντιάλ και έχει ήδη ανακοινώσει μια προσφορά** για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα Κολομβία και Αγγλία, ο οποίος διεξάγεται την Τρίτη 3 Ιουλίου και ο οποίος μπορεί να αποφέρει κέρδη, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές σε όσα μέλη της Novibet που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά**.

Η νέα αυτή προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για το Κολομβία-Αγγλία και θα μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν live στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** στο Κολομβία-Αγγλία

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Κολομβία και Αγγλία με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να συντονιστούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος μετά την έναρξη του αγώνα και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Δικαίωμα συμμετοχής, άλλωστε, θα έχουν μόνον όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα (η Novibet θέτει προϋποθέσεις στο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και στις ελάχιστες αποδόσεις) κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον, όμως, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες δε θα χρειάζεται να ανησυχούν για το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα δικαιούνται την ανταμοιβή τους.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε τρεις διαφορετικές ανταμοιβές για όσα μέλη της εκμεταλλευτούν την προσφορά**. Πρόκειται για τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο, των οποίων η αξία εξαρτάται από την αξία του live στοιχήματος που θα έχουν τοποθετήσει οι παίχτες στο Κολομβία-Αγγλία. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι μοιράζουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, ένα μεσαίας και ένα μεγάλης. Και οι παίχτες που θα τα εξασφαλίσουν θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα από τον λογαριασμό τους.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία