Ανταμοιβή στον αγώνα της ημέρας από την εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet επιλέγει έναν αγώνα ποδοσφαίρου που ανακηρύσσει ως τον αγώνα της ημέρας και υπόσχεται μια συμφέρουσα ανταμοιβή στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν και καλύψουν το σύνολο των προϋποθέσεων της προσφοράς. Η προσφορά αυτή επανέρχεται και σήμερα και αφορά στον αγώνα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Αυστραλία και Γερμανία, στον οποίο τα μέλη της Mybet μπορούν να κερδίσουν μία επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Mybet υπόσχεται ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσους στοιχηματίσουν στον αγώνα της ημέρας και κερδίσουν.

 

Επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο

Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο Αυστραλία-Γερμανία και εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Με αυτόν τον τρόπο, αν κερδίσουν, το υπόλοιπο του λογαριασμού τους θα αυξηθεί. Αν χάσουν, όμως, το υπόλοιπό τους δε θα μειωθεί.

Το στοίχημα που θα κερδίσουν θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο. Η αξία του, τέλος, θα είναι ίση με αυτή του κερδισμένου στοιχήματος που τοποθέτησαν στο Αυστραλία-Γερμανία, έως ένα συγκεκριμένο ποσό.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να δικαιούνται να διεκδικήσουν τη σημερινή ανταμοιβή της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην προσφορά. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στον αγώνα ανάμεσα σε Αυστραλία και Γερμανία. Το στοίχημα θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη και να κερδίσει.

Εφόσον, λοιπόν, το παραπάνω στοίχημα κερδίσει, θα αποφέρει κέρδη, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα είναι σε θέση να αυξήσει το υπόλοιπο του λογαριασμού, χωρίς επιπλέον ρίσκο.

H Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας ανακοίνωσε αυτήν την προσφορά από τις 15/6 για όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία