Δωρεάν στοιχήματα στο μπάσκετ από τη Bwin

Οι διοργανώσεις του μπάσκετ ανά τον κόσμο βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο απόγειό τους και παρουσιάζουν δεκάδες ευκαιρίες σε όσους παίχτες επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε αυτές και να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές που κάνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, ένα ή περισσότερα στοιχήματα σε έναν αγώνα μπάσκετ μπορούν να αποφέρουν περισσότερα από κέρδη.

 

Στην περίπτωση της ιστοσελίδας στοιχήματος Bwin, για παράδειγμα, τα στοιχήματα σε αγώνες μπάσκετ μπορούν να αποφέρουν όχι μόνον τα κέρδη που διεκδικούν όσοι τα τοποθετούν, αλλά και δωρεάν στοιχήματα. Και τα δωρεάν αυτά στοιχήματα μπορούν με τη σειρά τους να αποφέρουν επιπλέον κέρδη 0 αυτή τη φορά με μηδενικό ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Bwin ανακοίνωσε πως θα χαρίζει πλέον δωρεάν στοιχήματα σε όσους στοιχηματίζουν στο μπάσκετ. Τα στοιχήματα αυτά θα έχουν αξία 20 ευρώ και κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει ένα τέτοιο κάθε ημέρα. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να τοποθετήσει τρία live στοιχήματα σε οποιονδήποτε αγώνα μπάσκετ, κατά τη διάρκεια της ημέρας, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ το καθένα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει επιπλέον να είναι μονά, να τοποθετούνται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.80 και άνω.

 

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το αν τα παραπάνω στοιχήματα κερδίσουν ή χάσουν, οι παίχτες που τα τοποθέτησαν θα εξασφαλίζουν ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 20 ευρώ, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επόμενη ημέρα, στον αγώνα μπάσκετ της επιλογής τους.

 

Στην προσφορά της Bwin, τέλος, μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Bwin, από τον υπολογιστή ή από το κινητό τους, αρκεί να τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και να μην τα κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out. Και μπορούν να διεκδικούν κι άλλα τέτοια στοιχήματα τις επόμενες ημέρες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία