Παρολί χωρίς άγχος στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Ένα παρολί, ειδικά σε κορυφαίους αγώνες κορυφαίων διοργανώσεων, όπως οι δύο σημερινοί ημιτελικοί του Champions League, υπόσχεται περισσότερα κέρδη, αλλά φέρνει και περισσότερο άγχος στους παίχτες, αφού το ρίσκο αυξάνεται σημαντικά. Το ρίσκο αυτό, μαζί με το άγχος των παιχτών, μπορεί να μειωθεί από κάποιες προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τέτοιες περιπτώσεις.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε σήμερα η στοιχηματική εταιρεία Mybet, για όσους τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες του Champions League. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Γιουβέντους και η Μονακό τη Ντόρτμουντ, σε δύο αγώνες που μπορούν να συνδυαστούν στα στοιχήματα των παιχτών και να αποφέρουν περισσότερα κέρδη. Σε μια τέτοια περίπτωση, μάλιστα, το ρίσκο θα μειωθεί, καθώς η Mybet υπόσχεται να δώσει και δεύτερη ευκαιρία σε όσους χάσουν.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού για τα χαμένα παρολί

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τους σημερινούς αγώνες του Champions League και για τα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Mybet. Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν, οι παίχτες θα πρέπει να συνδυάσουν δύο στοιχήματα (ένα σε κάθε αγώνα) σε ένα παρολί και να το τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα. Και, στην περίπτωση που το παρολί τους είναι χαμένο, η Mybet θα τους δώσει την ευκαιρία να στοιχηματίσουν ξανά και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, αφού συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον δύο σημείων στους σημερινούς αγώνες του Champions League, πριν την έναρξή τους.

Το παρολί που θα τοποθετήσουν μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε αγορά, αρκεί να έχει αξία 20 ευρώ και να αφορά σε σημεία με απόδοση 3.00 και άνω. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα δικαιούνται τη δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού που υπόσχεται η Mybet.

 

Δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης συμμετάσχει στην προσφορά και το παρολί του χάσει, θα δικαιούται μια δεύτερη ευκαιρία, μέσω ενός στοιχήματος που θα έχει αξία ίση με το 50% του παρολί του. Το στοίχημα αυτό θα μεταφερθεί στον λογαριασμό του, θα παραμείνει ενεργό για τρεις ημέρες και θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία