Επιστροφή χρημάτων στο Champions League από την Paddy Power

H Paddy Power συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στους αγώνες του Champions League και ειδικά σε αυτούς που έχουν αγγλικό ενδιαφέρον. Σήμερα, άλλωστε, η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι τη Γκλάντμπαχ και η Σέλτικ την Μπαρτσελόνα και η ιστοσελίδα του στοιχήματος έχει φροντίσει να καλύψει κάθε ενδεχόμενο – ακόμη και αυτό της απώλειας χρημάτων!

 

Για αυτό το λόγο, η Paddy Power υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους τρεις αγώνες: Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν, Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι και Σέλτικ – Μπαρτσελόνα. Η επιστροφή μπορεί να αγγίξει έως και τα 20 ευρώ και δικαίωμα διεκδίκησής της θα έχουν όσοι στοιχηματίσουν στους αγώνες πριν την έναρξή τους.

 

Επιπλέον, δικαίωμα συμμετοχής έχουν αποκλειστικά τα μονά στοιχήματα. Επίσης, για να δικαιούνται την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να στοιχηματίσουν στη νίκη μίας εκ των ομάδων και όχι στην ισοπαλία. Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και δουν την ομάδα που υποστηρίζουν να κερδίζει έως το 60’, αλλά τελικά να χάνει τον αγώνα, θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους.

 

Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί με τη λήξη του αγώνα και θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Το δωρεάν στοίχημα θα ισχύει για τις επόμενες εφτά ημέρες και θα δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το ρίσκο.

 

Η Paddy Power άλλωστε έχει ανακοινώσει επιστροφή χρημάτων για όλες τις αγγλικές ομάδες που συμμετέχουν στο Champions League.

 

H Paddy Power είναι ιρλανδικής καταγωγής και μέχρι πρώτινος άνηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία