Ενίσχυση αποδόσεων στο Copa del Rey από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Όσο η αγωνιστική δράση επιστρέφει στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης τόσο περισσότερες ευκαιρίες για να στοιχηματίσουν, αλλά και για να εκμεταλλευτούν τις προσφορές** που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων, έχουν οι παίχτες του στοιχήματος. Σήμερα, στο μενού των επιλογών προστίθενται και οι αγώνες ποδοσφαίρου του Copa del Rey, με αυτόν που διεξάγεται ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Βαλένθια να ξεχωρίζει στην εταιρία στοιχήματος Novibet, χάρη και στη σημερινή της προσφορά**.

Η εν λόγω προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι ενισχυμένες αποδόσεις. Με άλλα λόγια, η προσφορά** υπόσχεται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στο 1Χ2 του Λας Πάλμας – Βαλένθια

Χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Η αύξηση των πιθανών κερδών οφείλεται στην αύξηση των αποδόσεων που προκαλεί η απουσία της γκανιότας*.

Έτσι, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey έχουν ως εξής: 3.84 για νίκη της Λας Πάλμας, 3.80 για ισοπαλία και 2.08 για νίκη της Βαλένθια. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στη Novibet, αρκεί να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Βαλένθια και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του, στις 22:00. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή μετρητών.

Η Novibet παρακολουθεί στενά το Copa del Rey και δεν χάνει ευκαιρία να ανακοινώνει προσφορές** όπως ο αγώνας ανάμεσα σε Τενερίφη και Εσπανιόλ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία