Πέντε αγώνες με 0% γκανιότα στην Championsbet

Το επόμενο τριήμερο είναι γεμάτο με σημαντικούς και άκρως ενδιαφέροντες αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Championsbet έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος αγορών, αλλά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, επιλέγοντας την αγορά του 1Χ2 σε συγκεκριμένους αγώνες.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα σε πέντε αγώνες των επόμενων τριών ημερών (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), οι οποίοι διεξάγονται στο πλαίσιο κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων: της αγγλικής Premier League, της γερμανικής Bundesliga και της ιταλικής Serie A. Πρόκειται για τους εξής αγώνες: Αμβούργο-Φράιμπουργκ (Παρασκευή), Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν και Μίλαν-Ρόμα (Σάββατο), Τσέλσι-Λίβερπουλ και Λάτσιο-Ίντερ (Κυριακή).

 

Σε καθέναν από τους παραπάνω αγώνες, η γκανιότα απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι αυξημένες και να υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη. Οι αποδόσεις αυτές είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών και έχουν ως εξής:

 

  • Αμβούργο-Φράιμπουργκ: 2.24 στο 1, 3.62 στο Χ και 3.57 στο 2.
  • Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν: 2.60 στο 1, 3.50 στο Χ και 3.00 στο 2.
  • Μίλαν-Ρόμα: 4.06 στο 1, 3.62 στο Χ και 2.07 στο 2.
  • Τσέλσι-Λίβερπουλ: 2.18 στο 1, 3.53 στο Χ και 3.84 στο 2.
  • Λάτσιο-Ίντερ: 1.92 στο 1, 3.87 στο Χ και 4.37 στο 2.

 

Χάρη στις παραπάνω αποδόσεις, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη των συγκεκριμένων αγώνων, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η υπόσχεση των κερδών αυτών, μάλιστα, δε συνοδεύεται από όρους και προϋποθέσεις που απαιτούν κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα των κερδών που θα προκύψουν, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Το μόνο που απαιτεί, άλλωστε, η προσφορά της μηδενικής γκανιότας είναι η σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα κάθε αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία