Ποδόσφαιρο με ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Και η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη κατά κύριο λόγο στο ποδόσφαιρο, αφού πολλές κορυφαίες διοργανώσεις συνεχίζουν να διεξάγονται ανά την Ευρώπη, προσφέροντας δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Μια από τις διοργανώσεις που θα ξεχωρίσει σήμερα είναι και η πορτογαλική Primeira Liga, στο πλαίσιο της οποίας διεξάγεται ένας αγώνας που ξεχωρίζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Πορτιμονένσε και Μπελενένσες, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην Goalbet. Αποτέλεσμα της προσφοράς είναι να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό, βέβαια, με τη σειρά του σημαίνει ότι οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Η προσφορά της Goalbet έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν (ή για να είμαστε πιο ακριβείς, να μη μειωθούν) οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Πορτιμονένσε και Μπελενένσες. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet είναι υψηλότερες από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primeira Liga: 2.06 για νίκη της Πορτιμονένσε, 3.48 για ισοπαλία και 4.23 για νίκη της Μπελενένσες.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Πορτιμονένσε-Μπελενένσες, αρκεί να τοποθετηθούν πριν τις 22:15 που ξεκινά ο αγώνας. Άλλωστε, τα live στοιχήματα δεν συμμετέχουν στην προσφορά της 0% γκανιότας. Τέλος, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν τα αντίστοιχα αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Χτες Premier League και ο αγώνας Άρσεναλ-Τσέλσι με 0% γκανιότα από την Goalbet που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και σήμερα σειρά παίρνει η Primeira Liga και ο αγώνας Πορτιμονένσε-Μπελενένσες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία