Ανζέ-Μαρσέιγ με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Για μία ακόμη ημέρα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα ή μικρότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Σε μία περίπτωση, όμως, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη – περισσότερα από εκείνα που θα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν με τα στοιχήματά τους. Άλλωστε, για μια ακόμη ημέρα, η Goalbet ανακοίνωσε πως προσφέρει έναν αγώνα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Πρόκειται για τον αγώνα του γαλλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ανζέ και Μαρσέιγ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και συνοδεύεται πλέον από τρεις αυξημένες αποδόσεις. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη

Οι προϋποθέσεις που συνοδεύουν τη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι αρκετά απλές και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν εγκαίρως στην αγορά του 1Χ2 του Ανζέ-Μαρσέιγ. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (20:00), αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά. Τέλος, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν, μάλιστα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

 

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν μέσω της προσφοράς

Οι τρεις αποδόσεις που αυξήθηκαν, χάρη στην απουσία της γκανιότας, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.05 για νίκη της Ανζέ, 3.42 για ισοπαλία και 2.63 για νίκη της Μαρσέιγ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και ενισχύουν την αξία των κατάλληλων στοιχημάτων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία