Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Ενισχυμένη αξία στο Θέλτα – Μάντσεστερ Γ.

To σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει ουσιαστικά έναν κορυφαίο αγώνας και αυτός δεν είναι άλλος από τον ημιτελικό του Europa League ανάμεσα σε Θέλτα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο εν λόγω αγώνας κρύβει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες και κάποιες εταιρείες στοιχημάτων έχουν φροντίσει να τις ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, μέσω των σημερινών τους προσφορών**.

Μια τέτοια προσφορά** μπορούν να βρουν οι παίχτες στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, η οποία έχει ανακοινώσει πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα του Europa League. Η προσφορά** ισχύει για όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις και στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Θέλτα με τη Μάντσεστερ μέσω της Novibet θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία. Χάρη στην προσφορά**, η στοιχηματική εταιρεία έχει ανακοινώσει αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε για τον αποψινό αγώνα του Europa League στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 3.55 για νίκη της Θέλτα, 3.30 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Μάντσεστερ.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η νόμιμη εταιρεία στοιχήματος Novibet δε διατηρεί γκανιότα* στα τρία επιλεγμένα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Υπό κανονικές συνθήκες, η γκανιότα* προκαλεί μικρή μείωση των αποδόσεων, ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη προμήθεια. Εφόσον, όμως, βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει πρωτίστως να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Θέλτα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 – μόνον οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 22:05, όταν ξεκινά ο αγώνας. Τέλος, όπως είναι λογικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Σε αντίθεση με τα χρήματα που προκύπτουν από άλλου είδους προσφορές**, τα χρήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη και δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους. Αυτό, άλλωστε, αποτελεί ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της προσφοράς** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία