Γκέφλε-Έργκριτε με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H αγωνιστική δράση αυτής της εβδομάδας στο ποδόσφαιρο είναι μειωμένη αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας της ολοκλήρωσης της φάσης των προκριματικών του Champions League και του Europa League, αλλά οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να αναζητήσουν στοιχηματικές ευκαιρίες και να τοποθετήσουν προβλέψεις αξίας. Ειδικά όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet θα βρουν μια τέτοια ευκαιρία στο… πιάτο, χάρη στη σημερινή προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Αναλυτικότερα, στην κορυφή της κεντρικής σελίδας της Novibet βρίσκεται ο αγώνας της Β’ Κατηγορίας του σουηδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Γκέφλε και Έργκριτε, στον οποίο οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η προσφορά** ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και ευθύνεται για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων στα σημεία αυτά.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Γκέφλε και Έργκριτε να έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια. Η προμήθεια αυτή μειώνει κάθε απόδοση, αλλά εφόσον βρίσκεται στο 0%, οι επιλεγμένες αποδόσεις κυμαίνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Χάρη στην συγκεκριμένη προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γκέφλε και Έργκριτε θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 3.75 για νίκη της Γκέφλε, 3.70 για ισοπαλία και 2.15 για νίκη της Έργκριτε. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Τέλος, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία