Ρόμα-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχήματος Novibet

Για μια ακόμη ημέρα, οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχήματος Novibet θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν προβλέψεις στους σημαντικότερους αγώνες του προγράμματος και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν και σήμερα μια προσφορά**, η οποία αυξάνει κάποιες επιλεγμένες αποδόσεις.

Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία σήμερα ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων που θα συναντήσουν τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ρόμα και Μπαρτσελόνα. Χάρη στην προσφορά**, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξάνονται τα κέρδη, αλλά όχι και το ρίσκο

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του Ρόμα-Μπαρτσελόνα και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Άλλωστε, η απουσία της γκανιότας* έχει ως αποτέλεσμα να μη μειωθούν οι επιλεγμένες αποδόσεις και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο, αυξάνονται τα πιθανά κέρδη, αλλά όχι και το ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του Ρόμα-Μπαρτσελόνα

Οι μόνες αποδόσεις που αυξήθηκαν χάρη στη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι αυτές που θα συναντήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του Ρόμα-Μπαρτσελόνα. Όσοι στοιχηματίσουν στην επιλεγμένη αγορά του σημερινού αγώνα του Champions League θα βρουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 5.30 για νίκη της Ρόμα, 4.65 για ισοπαλία και 1.67 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, με αποτέλεσμα να υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

Αυτήν την προσφορά** της 0% γκανιότας* μπορούν να την επωφηληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία