Ναντ-Μαρσέιγ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι αγώνες της γαλλικής Ligue 1 συνεχίζονται και σήμερα και το ίδιο συμβαίνει και με τις ευκαιρίες που έχουν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδα Novibet, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Ένας από τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης, άλλωστε, αυτός ανάμεσα σε Ναντ και Μαρσέιγ, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Novibet στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα έχουν αυξηθεί ελαφρώς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε εκείνους τους παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Η διαδικασία αύξησης των επιλεγμένων αποδόσεων

Κάθε απόδοση σε κάθε σημείο στοιχηματισμού μειώνεται ελαφρώς πριν ανακοινωθεί, εξαιτίας της γκανιότας*, της προμήθειας που διατηρούν οι στοιχηματικές εταιρίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Στις περιπτώσεις, όμως, που η γκανιότα* βρίσκεται στο 0% (όπως συμβαίνει σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Ναντ και Μαρσέιγ), οι αποδόσεις των επιλεγμένων σημείων δε μειώνονται και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Ναντ-Μαρσέιγ δεν έχουν μειωθεί στη Novibet και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καταφέρουν να προβλέψουν σωστά, έχοντας τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στο πλαίσιο της προσφοράς** η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet βρίσκονται στα σημεία του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.48 για νίκη της Ναντ, 3.45 για ισοπαλία και 2.35 για νίκη της Μαρσέιγ. Πρόκειται για αποδόσεις που, χάρη στην προσφορά**, έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία