Κορυφαίες αποδόσεις της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet στην Primera Division

Οι αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου συνεχίζονται και σήμερα το ίδιο συμβαίνει και με τις προσφορές της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet. Έτσι συνεχίζοντας από χτες και τον αγώνα Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν και σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν επιλεγμένο αγώνα της Primera Division θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η προσφορά ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα: αυτόν που διεξάγεται ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις. Οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα καταφέρουν να κερδίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπέτις με 0% γκανιότα

Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθούν επιλεγμένες αποδόσεις του αγώνα που προσφέρει η στοιχηματική εταιρία Goalbet. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα αφορούν σε προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις. Επιπλέον, οι προβλέψεις αυτές θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν εγκαίρως στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Μπέτις και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, στο 1Χ2 έχουν αυξηθεί και έχουν ως εξής: 2.35 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.51 για ισοπαλία και 3.41 για νίκη της Μπέτις. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να κινηθούν σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία