Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Ο Ολυμπιακός έχει μία ακόμη μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο του Champions League, καθώς σήμερα βρίσκεται στη Λισαβόνα, όπου θα αγωνιστεί ενάντια στην Σπόρτινγκ. Ο αγώνας προσφέρεται, φυσικά, για στοιχηματισμό στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet, ενώ το έντονο ελληνικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει δε θα μπορούσε να τον αφήσει έξω από το πρόγραμμα προσφορών της ιστοσελίδας.

Η Goalbet, λοιπόν, προσφέρει με 0% γκανιότα τον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού για το Champions League. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ουσιαστικά εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker (γνωστή και ως γκανιότα), με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να φοβούνται για περισσότερο ρίσκο.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 1.60 για νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, 4.28 για ισοπαλία και 6.63 για νίκη του Ολυμπιακού. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι ανταγωνιστικές εταιρίες στοιχημάτων, αυτές της Goalbet είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Στην προσφορά μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν κέρδη. Επίσης, είναι σημαντικό να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, αφού η προσφορά δε συνεχίζεται στο live στοίχημα.

Επιπλέον τρέχει και η προσφορά που ανακοίνωσε η Goalbet η οποία μειώνει το ρίσκο σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν παρολί στους αγώνες του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία