Εταιρεία στοιχήματος Goalbet: Ενίσχυση αποδόσεων στο Άβες-Σετούμπαλ

Αν και τα highlights της εβδομάδας στο ποδόσφαιρο εξαντλήθηκαν στους φιλικούς αγώνες για την προετοιμασία των εθνικών ομάδων εν όψει το Μουντιάλ, σιγά-σιγά επανέρχονται οι εθνικές διοργανώσεις στο πρόγραμμα, με πρώτη την πορτογαλική Primeira Liga. Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, διεξάγεται και ξεχωρίζει σήμερα ο αγώνας ανάμεσα σε Άβες και Σετούμπαλ. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία στοιχηματισμού, χάρη στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Goalbet.

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και, μέσω αυτής, ενώ τα πιθανά κέρδη αυξάνονται, το ρίσκο παραμένει στα ίδια επίπεδα.

 

Άβες-Σετούμπαλ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Εφόσον, λοιπόν, τα μέλη της Goalbet τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

Σκοπός της γκανιότας, άλλωστε, είναι να μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, προκειμένου να διατηρεί μια μικρή προμήθεια η στοιχηματική εταιρεία. Χωρίς αυτή, όμως, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις, οι οποίες πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Οι μόνες αποδόσεις που αύξησε σήμερα η εταιρεία στοιχήματος Goalbet είναι οι τρεις που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Άβες και Σετούμπαλ και έχουν ως εξής: 2.17 για το σημείο νίκη της Άβες, 3.50 για το σημείο της ισοπαλίας και 3.82 για το σημείο νίκης της Σετούμπαλ.

Χάρη στις παραπάνω αποδόσεις, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

H Goalbet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας, λόγω έλλειψης των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων μας ταξιδεύει σε διάφορες χώρες και πρωταθλήματα. Σήμερα στην Πορτογαλία και την Primeira Liga ενώ χτες στην Σκωτία και την Scottish Premiership με τον αγώνα Σεντ Τζόνστον-Χάμιλτον με τη συνοδεία της 0% γκανιότας φυσικά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία