Αυξημένα κέρδη στο Europa League μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη από τους αγώνες του Europa League. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σήμερα στην αγορά του 1Χ2 ενός επιλεγμένου αγώνα: αυτού ανάμεσα σε Ίντερ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Μέσω της προσφοράς, οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Έτσι, οι παίχτες θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέποντας σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Ίντερ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 0% γκανιότα

Χάρη στην προσφορά, απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, η οποία μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Έτσι, οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Ίντερ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Η προσφορά της 0% γκανιότας, μάλιστα, όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, άλλωστε, είναι να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι τρεις αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι τρεις αποδόσεις που προέκυψαν από την απουσία της γκανιότας βρίσκονται στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.29 για νίκη της Ίντερ, 3.51 για ισοπαλία και 3.56 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία